Pennenman

Doet u een pen weg, schenk hem dan aan mij

De dubbele pennen die ik heb  hou ik apart en gaan in een grote doos van 20 kg  en worden opgestuurd naar de Bic fabriek waar ze gerecycled worden en de opbrengst van zo'n doos van 20 kg is 25 euro welke dan gedoneerd word aan de Stichting Service Dogs, waar ze hulphonden opleiden voor mensen met een lichamelijke beperking. Als u weet dat het opleiden van een hond circa 20.000 euro kost dan zult u wel begrijpen dat elke euro telt.                                                                                    Dankzij alle mensen die mij pennen hebben opgestuurd of geschonken, heb ik tot nu toe 71 dozen kunnen versturen en een bedrag van 1800 euro bij elkaar gespaard waar ze heel blij mee zijn.

Vind u het interessant om meer te weten over de opleiding van deze honden en de organisatie en eventueel wat doneren dan kunt u een kijkje nemen op de website www.servicedogs.nl

Milieu

Door uw pennen niet weg te gooien spaart u ook het milieu. U kunt mij alle soorten pennen met of zonder reclame  toesturen, dan kan ik ze doorsturen naar de BIC fabriek waar ze weer gerecycled worden en hebben we er allemaal baat bij.